Joaquín Valdivielso Navarro

Joaquín Valdivielso Navarro és Professor Titular d’Universitat de l’Àrea de Filosofia Moral al Departament de Filosofia i Treball Social.

És doctor en Filosofia per la Universitat de les Illes Balears (2001), on s’incorpora com a docent i investigador el 1997. El seu perfil gira al voltant de la filosofia moral i política contemporània, específicament en les teories crítiques de la societat, i la ètica i política del medi ambient.

Ha participat en projectes de recerca des de 1997, especialment com a membre del Grup de Recerca en Filosofia Pràctica (abans Política, Treball i Sostenibilitat) de la UIB. Ha estat investigador convidat, entre d’altres, en la New School for Social Research de la New School University de Nova York; la School for Politics, International Relations and the Environment de la Keele University, en el Regne Unit; el Centro Interdisciplinario de Estudios Sociales, de la Universitat de Rosario, Argentina.

És autor de més de 50 publicacions científiques, de les que es pot trobar una selecció a les bases on-line Researchgate, Academia o Dialnet. És membre del Laboratori Interdisciplinari sobre Canvi Climàtic LINCC-UIB i del Laboratori de Sistemàtica Humana de la UIB.