Jesús Manuel Gonzalez Pérez

Jesús Manuel Gonzalez Pérez és Doctor en Geografia per la Universidad de Santiago de Compostela i Catedràtic d’universitat a la Universitat de les Illes Balears.

A més d’aquesta, he estat professor a altres tres universitats: Santiago de Compostela, Autónoma de Hidalgo (México) i Stanford (USA). A aquesta darrera com Tinker Visiting Professor. Així mateix, soc Professor de Màster i Professor Col·laborador en el Treball de fi de Máster a UB-UNIBA. I he realitzat estances de recerca a altres 16 universitats, entre les que destaquen Stanford (Visiting Scholar), Paris 1 (Panthéon-Sorbonne), Glasgow, Bergen, La Habana, São Paulo, UNAM, Missouri-Kansas City, etc.

He participat com autor o coautor a més de 150 publicacions científiques. Formo part de l’equip de redacció de ‘Encyclopedia of the City’ (2005, Routledge), ‘Encyclopedia of Urban and Regional Studies’ (The Wiley Blackwell, 2018) i de l’atles ‘España en mapas. Una síntesis geográfica’ (IGN, 2018). Entre d’altres, som editor dels llibres ‘Urban Inequality’ y ‘Land Squandering and Social Crisis in the Spanish City’ (MPDI). Tinc 4 sexennis reconeguts.

He format part de l’equip de recerca de 20 projectes de recerca finançats (7 com invertigador principal –IP-) i 7 contractes (2 IP). Sóc membre del consell editorial de 9 revistes, i 3 del comitè científic.
Sóc President del Grup de Geografia Urbana de la AGE. Tinc experiència en la participació en panells científics d’experts. Entre els premis rebuts destaca l’obtenció al 2016 del Premi Roser Majoral Moliné al Millor article publicat en revistes de geografia estrangeres (AGE).